Close

Over de PIT

Good Way Of Getting Essay On Buyer Decision Process click on Smart and practical Method To Get Essay Writing Service No Plagiarism

Klaar met dat eeuwige bankhangen? Ban die boredom! Hier vind je alles wat jou kan inspireren in de stad.

De PIT is het culturele platform voor en door jongeren vanaf 15 jaar in Amsterdam en omstreken. Als je zin hebt om iets nieuws te ontdekken, dan zit je hier goed: Bij de PIT kun je cultureel flirten tijdens een Blind Date, je kunt er je ‘allereerste keer’ theater beleven of op zoek gaan naar tips voor workshops, voorstellingen, expo’s, concerten, festivals en de nieuwste hotspots.

De PIT Crew

De PIT Crew, bestaande uit zo’n 60 jonge Amsterdammers, tipt op deze site de leukste culturele uitjes. Ze organiseren zelf ook evenementen zoals het rondreizende mini-festival PIT Boel! De Crew is verdeeld in drie redacties: Bloggen, video en events.

Alles wat de PIT Crew doet vind je op deze website.

Wil jij meedoen en mee beslissen wat er op deze website moet komen te staan? Stuur een mail naar crew@depit.nl en join de Crew!

Want jij weet zelf het beste wat je leuk vindt, toch?

Chiara Sriram

Hello! Ik ben Chiara, 17 jaar. Ik studeer culturele en maatschappelijke vorming op de Hogeschool van Amsterdam. Vroeger speelde ik viool maar altijd als ik begon met spelen rende Panter (m’n kat) keihard weg. Nu speel ik basgitaar in een bandje. Ik hou van gek dansen met vriendinnen in de woonkamer, windsurfen, zingen (alleen onder de douche) en je mag me ’s nachts wakker maken voor sushi.

Posts

Event

Demi van de Maarl

Aaah… dit ben ik! Demi, geboren in 1999 (vorige eeuw dus) en ik woon in een schattig klein huisje in Amsterdam.

Willekeurige weetjes:
* Mijn moeder komt uit Schotland….. wat mij half Schots maakt (net als mijn naam).
* In mijn huis heb ik allemaal muurschilderingen gemaakt omdat ik geen schilderijen kan ophangen (die vallen naar beneden, oud huisje)
* Sporten zal altijd wel een uitdaging blijven voor me. Treurig maar waar :p.
* Ik ben dol op muziek: bijna alle stylen alleen heavy metal is mij te zwaar :3
* Alles wat met papier te maken heeft, maakt me blij (behalve papercuts). Vooral boeken. Maar geen woordenboeken daar staan echt teveel woorden in.
* Als mijn huis in brand zou vliegen, zou ik mijn dieren meenemen (2 katten, 2 cavia’s ,landschildpad). De rest van de familie redt zichzelf wel.
* Ik ben stapeldol op katten, honden en cavia’s.. eigenlijk bijna alle dieren. Bonuspunten als ze bij me wonen! 😛
* Ik gebruik te veel smileys 🙂 en puntjes…..

Posts

Donna van Oorschot

Heeft de hele wereld rond gereisd en is nu gevestigd In Amsterdam-oost voor haar opleiding Art &Design. Ze is 18 jaar en houdt van schilderen, boetseren reizen, nieuwe mensen ontmoeten en naar musea gaan.

Posts

Fleur van Heezik

Heyhallo, Fleur hier. Ik ben elke dag wel bezig met kunst. Tekenen schilderen, fotograferen, noem maar op. Ik zit in mijn examenjaar van het Spinoza Lyceum en ga hierna naar de kunstschool in Amsterdam Noord om daar, ja, nog meer bezig te zijn met kunst. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Naast kunst vind ik helemaal los gaan in mijn kamer op Pink Floyd, reggea en Joy Division ook helemaal prima! Vondelpark is mijn tweede huis. Ik kan daar wel elke dag zijn met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

Posts

Gaya Nahum

heyhooooi, ik ben Gaya, en dat spreek je niet uit als gay en dan a maar meer als guy en dan a. Ik ben 17 jaar oud. Maar leeftijd is een vrij nutteloos gegeven, behalve als je een club binnen probeert te komen natuurlijk (maar dan is iedereen altijd magisch 3 jaar ouder). Ik hou van film, muziek, dans, eten, Netflix, het internet en alle anderen dingen waar een gemiddeld mens van houdt. Waar ik minder van hou, zijn haterzz en sambal in m’n turkse pizza. Filmpjes maken is niet alleen een passie maar ook een kunstvorm waar ik sterk in geloof. Het leven is soms kut en soms heel mooi. Maar het belachelijke is dat het constant veranderd. Om te leren van kutte en mooie dingen moet je het kunnen vastleggen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan, doe ik dit het liefst door het maken van filmpjes.

Posts

Gigi Troost

Hoi! Mijn naam is Gigi, geboren in Amsterdam en ik ben 16 jaar.
Ik hou erg van muziek, dans en theater. Ik zing en speel piano, en treed vaak op met mijn bandje. Verder vind ik het super leuk om nieuwe dingen te ontdekken en een breder cultureel platform op te bouwen, daarom blog ik bij De PIT.

Posts

Blogger

Indra Schrage

Hoi! Wat leuk dat je dit leest. Ik ben Indra, mijn volwassenheid nog pril doe ik van alles en nog wat, zo ook voor de PIT. Ik organiseer evenementen en schrijf blogs, over opera bijvoorbeeld. Maar eigenlijk vind je mij overal, bij elke kunstvorm. Ik heb een ontzettend brede interesse (niet alleen wat over kunst&cultuur) en ben net zo chaotisch. Maarrrr zonder chaos kan er niets nieuws ontstaan 😉

Posts

Indra van Goch

Hallo allemaal!
Ik heet Indra en ben een Amsterdams vijftienjarig meisje, die teveel plannen heeft voor het leven, dus ik ben hier bij de PIT om te kijken wat ik nou echt leuk vindt en wat bij me past. Ik hou van fotograferen, dansen en heel veel praten. In mijn tijd bij de PIT hoop ik veel nieuwe dingen te leren en mijzelf te kunnen ontwikkelen naar een jonge vrouw die d’r leven iets beter op een rijtje heeft.

Posts

Inez Reintjes

Hoi, ik ben Inez. Ik ben zestien en blog voor de PIT. Zingen, acteren en muziek maken zijn de dingen die ik het liefste doe. Mijn doel is om naar de Kleinkunst Academie te gaan. Maar eerst nog twee jaartjes school. Ik hou ontzettend van cultuur en nieuwe dingen ontdekken en die met andere mensen delen en dat is nou precies wat we bij de PIT doen 🙂

Posts

Inge de Groot

Hi there! Ik ben Inge, 18 jaar oud en ik houd van voetbal, vele soorten muziek en schrijven! Er is niet echt iets wat je perse over me moet weten. Alleen dat ik ongecontroleerd mezelf kan zijn in vele situaties, graag nieuwe mensen leer kennen en soms een enorme fascinatie kan hebben voor bepaalde woorden omdat ze geweldig klinken. (Zoals de woorden ‘fascinatie’ of ‘klinken’!) Daarbij vraag ik me soms ook af hoe je een uitroepteken uitspreekt. Daaag!

Posts

Joanne van Gool

Ik ben Joanne en ik hou van eten, koken, schrijven, praten, luisteren en Creatieve Dingen doen. Ik ben volgend jaar klaar met school en dan wil ik tienermoeders gaan redden.

Posts

Jon Buijs

Hoi daar, Jon hier. Ik ben 18 en houd van muziek, eten (zowel produceren als consumeren), genieten van het leven, meer muziek en geweldige evenementen organiseren. Heel toevallig is dat laatste precies wat ik doe bij de PIT. Tot nu toe heb ik een aantal events helpen organiseren en ik ben niet van plan er snel mee te stoppen. Het is geweldig om iets wat alleen begon als een idee samen om te zetten in een leipe gebeurtenis. Het geeft veel satisfaction om te zien hoe jongeren van zo’n evenement genieten.
Oh, je weet nog niet genoeg? Ik ben een groot fan van schildpadden, geschiedenis, grass, Amsterdam in general, Pink Floyd, de zomer, Kud, hele andere muziek en bier.

Posts

Blogger

Judith Rijsenbrij

Ik ben een theaterbeest, en een muziekbeest, en eigenlijk het liefste allebei tegelijk. Ik wil daar de hele tijd mee bezig zijn. Ik studeer nu Kleinkunst aan het Conservatorium in Antwerpen maar probeer tussen alles door ook te blijven schrijven voor de Pit over alles wat ik op het podium voorbij zie komen!

Posts

Kelvin Dijk

Hi! Ik ben Kelvin, een fotograaf geboren en gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wat ik belangrijk vind om te zien op een foto is karater en rauwheid.

Posts

Ko Kunst

Ik ben Ko Kunst (ja, grappen met mijn naam heb ik al eens gehoord). Verder sta ik bekend als Ko Cain, Young Coco of gewoon Kootje. Ik ben Hiphop-producer en DJ bij het collectief LEF. Daarnaast ben ik bezig met de vooropleiding grafisch ontwerp van de HKU. En natuurlijk veel kattenkwaad uithalen. Ik heb een voorliefde voor cartoons, rappers die domme dingen doen, koken en “flexen in de streets” #StayTrapping

Posts

Blogger

Koen van der Eng

Posts

Laura Cligge

Ik ben Laura en studeer Media, Informatie en Communicatie. Ik houd van fotograferen, lezen en creatief bezig zijn. Na mijn studie wil ik super graag backstage werken bij de televisie. Bij de PIT maak ik sinds kort filmpjes, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen. Mijn grote droom is om te werken bij 3 op reis of een ander reisprogramma. In de toekomst zou ik graag een wereldreis willen maken in een oldtimer Volkswagenbusje en dat vastleggen op video. Naast filmen en reizen ben ik dol op vele soorten muziek en bezoek ik graag concerten.

Posts

Lianne Janssen

Hoooi! Leuk dat je op mijn hoofd klikt! Zoals boven met vetgedrukte zwarte letters staat vermeld, ben ik dus Lianne. Een 18-jarige wel volwassen vrouw, die Art & Design studeert in het beruchte Amsterdam Noord. Waar ik nog ruim 1 jaar te gaan heb voordat ik mijn officiële papiertje binnen haal. Buiten een voorbeeldige leerling zijn, heb ik ook vet coole hobby’s. Zo sta ik zo nu en dan op het hockeyveld, zet ik mijn handtekening onder zelfgemaakte kunstwerkjes, schud ik mijn billen op de nummers van de Peppers en maak ik kiekjes van mijn leven. Dat laatste is ook wat jullie van mij zullen zien bij de pit. Beelden vastgelegd door mijn camera, genaamd foto’s!! #DatWasHetDoeiii

Posts

Blogger

Lotte Sarembe

Toon Tellegen schreef eens een verhaal over een egel die elk zijweggetje dat hij tegenkwam móést inslaan. Die neiging heb ik ook. Ik moet altijd op tijd vertrekken want in de straten waardoor ik fiets zie ik zoveel gevels, luchten en mensen, dat ik vergeet op tijd te komen. En kom ik ooit te vroeg, dan kijk ik graag mensen, of ik luister naar hun gesprekken. En telkens als iemand een goeie grap maakt, barst ik (mij onopvallend opstellend in de achtergrond) in lachen uit. Ik vind het erg belangrijk dat mensen ‘gezondheid!’ zeggen als ik nies, ook tijdens een toets. Van mensen die in gezelschap met hun telefoon bezig zijn en leraren die hun macht misbruiken, spreek ik schande. Ik ben verslaafd aan Lays Paprika Ribbel Chips. Ik laat muziek graag mijn oren binnenkomen en zij komt daarna weer uit mijn mond tevoorschijn. Daarnaast vind ik de autobiografieën van andere pit-crew members heel leuk, en hoop ik met deze bio ook bij te dragen aan het leesplezier van een ander.

Posts

Luna Schwirtz

Posts

Madelief Schwirtz

Hallo daar, ik ben Madelief (14) en woon in het geweldige Amsterdam. Ik zit op het Gerrit van der Veen College in 3 havo. Ik hou ervan om zoveel mogelijk te doen, als ik het maar goed doe. Zeilen, skiën, acteren, gitaar spelen en atletiek maken mij tot wie ik ben. Ook reizen vind ik geweldig, hoe verder, hoe spannender, hoe beter! Ik ben een echte levensgenieter. Ik probeer er altijd het beste van te maken. Ik ben bij de PIT beland omdat ik al een tijdje op zoek ben naar een plek waar ik mezelf nog verder kan ontwikkelen als het om kunst en cultuur gaat en ik heb het gevoel dat dat bij de PIT wel gaat lukken.

Posts

Marchje Jansen

Hoi! Ik ben Marchje, ik ben 17 en ik zit in 5 Havo. Volgend jaar wil ik graag de vooropleiding muziektheater in Arnhem gaan doen, maar ik wil geen musicalster worden. Iets met een band en zelf theater maken, dat is het idee. Ik heb 4 jaar voor de schoolkrant geschreven, de kantinejuffrouw in een musical gespeeld, een terrorist/spion en een hockeymeisje in een toneelstuk gespeeld en daarnaast vorig jaar met mijn band meegedaan aan het Rozentuinfestival. Ik heb ook 5 jaar gitaarles gehad maar verder dan akkoorden en wat loopjes kom ik niet. In mijn vrije tijd zing ik en ga ik graag naar concerten, en als het daar niet al te ruig is maak ik daar ook het liefst foto’s van. Ik luister naar heel veel verschillende muziek maar mijn voorkeur ligt denk ik toch wel bij Hardrock en alles wat daar een beetje omheen hangt. Ik ga evenementen organiseren voor de Pit en daar heb ik ontzettend veel zin in!

Posts

Marijn Sterre Huijers

Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Daarom ben ik ook bij De PIT beland. Ik vind het super leuk om actief bezig te zijn met ditjes en datjes zoals schrijven, lezen, acteren, muziek maken, fotograferen en zo kan ik nog wel even door ratelen. Wat mij drijft is vertellen en gehoord worden, in wat voor vorm dan ook. En omdat ik zo’n enorme levensgenieter ben, hang ik meestal niet alleen de slingers op, maar blaas ook de ballonnen, bak de taart en nodig iedereen uit. Want het leven is nou eenmaal een feest en dat moet gevierd worden.

Posts

Mariska Castelijn

Ik ben gek op kunst en alles wat hiermee te maken heeft, zoals films kijken, tentoonstellingen en dansvoorstellingen bezoeken. Ik studeer Media, Kunst, Design en Architectuur aan de VU. Zelf teken ik soms ook nog iets als ik een creatieve bui heb. Ik speel nu 11 jaar piano en ik houd van heel veel verschillende soorten muziek. Op het eerste gezicht lijk ik misschien wat verlegen, maar als je mij beter kent kom je erachter dat ik eigenlijk best… gestoord ben! Je kunt mij wakker maken voor de zomerzon en schattige kattenfoto’s en –filmpjes. Dalí en Gaudí zijn mijn lievelingskunstenaars en ik kijk films (geen horrorfilms!) altijd rond de 10 keer en dan nog mag niemand spoilen wat er gaat gebeuren.

Posts

Marten Buijs

Hallo! Ik ben Marten, 16 jaar. Van jongs af aan ben ik een groot muziekliefhebber. Ik vind het zo mooi dat ik het liefst zelf muziek wou maken. Dat bleek helaas niet voor mij weggelegd. Om toch zo dicht mogelijk bij de muziek en andere cultuur te blijven organiseer ik nu PIT Boel. Zo kan ik toch muziek (mede mogelijk) maken!

Posts

Reporter

Maxime Vallentin

Ik heet Maxime en ik ben videoblogger voor de PIT. Daarnaast zit ik ook in de event redactie. Ik kijk op een filmische wijze naar de wereld en ben een groot levensgenieter.
In de toekomst wil ik graag industrieel designer worden. Als het gaat om muziek hou ik van alles, als ik uitga liefst techno maar thuis luister ik alle genres, van jazz tot hiphop. Ik heb een grote bek maar een hart van goud, een doorzettingsvermogen waar je U tegen zegt en ben ook redelijk eigenwijs. Ik hou van lol maken en van avontuur. Daarnaast ben ik gefascineerd door de helaasheid der dingen.

Posts

Blogger

Meike van den Bongaardt

Eindredacteur in hart en nieren.

Posts

Reporter

Midas Meester

Hallo daar, mijn naam is Midas. Meester. Midas Meester. Dat dus. Jaja. En nog allitererend ook. Wat ik dan hierzo doe? Voor De Pit maak ik videoblogs, presenteer ik zo af en toe eens wat en speel ik in verscheidene bandjes die ooit op Miauw en/of de Rozentuin hebben gestaan. Dikke fun. Echt wel. Zoiets.

Posts

Reporter

Mike Deen

Ik ben cameraman en video editor (en soms evenementen organisator) bij De Pit. Ik ben een gamer, filmmaker en droogkloot. Ik hou van kleinere festivals zoals De Parade en ik ga graag naar het theater (vooral cabaret en stand-up comedy). Wat muziek betreft ben ik groot fan van de 60’s, 70’s en 80’s! Ik ben afgestudeerd van de studie Kunst, Cultuur en Amusement aan het ROC van Amsterdam en ik neem nu even een tussenjaar.

Posts

Event

Miko Balthaus

Ik ben Miko en ik zit in 5 gymnasium. Mijn leven bestaat op dit moment uit gitaar spelen en sport. Ik zit in de eventcrew en ik heb daarmee al een aantal keer geholpen met het organiseren van MIAUW! Ik ben tevreden met het leven 🙂

Posts

Miriam Rumora

Posts

Blogger

Nikki Verhoeven

Hoi, ik ben Nikki. Ik vind kunst, cultuur en mensen ontzettend interessant en daar blog ik over voor De PIT. Zelf maak ik muziek en houd van koken, lezen en schrijven. Op zaterdag ben ik barista in de leukste koffiezaak van Amsterdam!

Posts

Event

Nina Gribling

Hola! Ik ben Nina en vier mijn laatste jaar op het Barlaeus hier in Amsterdam. Daarna ga ik een bescheiden poging doen om op de een of andere manier een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de wereld. Bij de PIT zit ik bij de eventcrew en presenteer ik af en toe filmpjes. Maar daarnaast ben ik uren zoet met het lezen van een veel te dik boek.

Posts

Event

Ninnog Duivenvoorde

Hoi! Ik ben Ninnog Duivenvoorde, studente aan de HKU. Ik studeer kunstmanagement en hou me bezig met het culturele leven in en rondom Amsterdam.

Posts

Noyemi Corlu

Halloooo daar! mijn naam is Noyemi en ik zit op het Spinoza Lyceum in mijn examenjaar. Hierna ga ik naar de opleiding ‘natuurlijk design’ en het lijkt me dan ook erg leuk om later styliste te worden voor woonmagazines of in huizen of andere ruimten. Ik ben niet volop bezig met kunst maar ik ben er zeker in geïnteresseerd. Ik ben gewoon nog in ontdek-fase, vandaar ook mijn deelname als blogger aan de Pit crew! Ik ben iemand die altijd honger heeft en altijd te laat komt. :))

Posts

Pepijn van den Berg

Hoi, ik ben Pepijn! Ik presenteer filmpjes voor de videocrew. Ik maak muziek, zing, speel toneel en wil hoe dan ook naar de Kleinkunst Academie. Ajuus!

Posts

Riham Makieh

Ik ben 17 jaar en kom uit Syrië. Toen ik 10 jaar was begon ik met schrijven. Ik zie schrijven als een hobby. Het geeft mij een gevoel van geluk, ook als ik iets verdrietigs schrijf. Ik zit nu op een school om Nederlands als tweede taal te leren en ik wil heel graag in de toekomst oogarts worden.

Posts

Reporter

Romee van de Ven

hoi. ik ben Romee. Ik zet foto’s op een blog en ik maak filmpjes.
Ik zit nu in 6VWO en ben hopelijk na dit jaar klaar met school! Daarna ga ik 24/7 video’s en foto’s maken #yolowaterpistolo.

Posts

Roos Daemen

Het was een mooie frisse dag in November van 1995, toen ik besloot dat ik genoeg van de buik gezien had en de wijde wereld wilde gaan ontdekken. Nu 19 jaar later speel ik theater, surf de golven, maak cabaret, djens door het leven en studeer culturele antropologie. En zit dus bij De Pit, waar ik filmpjes maak. Van het leven genieten en het leven van andere Rooskleuriger maken, staan hoog in het vaandel. Net als mensen inspireren en entertainen. Dus bekijk de filmpjes. Ze worden cool, sowieso!

Posts

Roos Brouwer

Posts

Ruby Lansu

Hi, ik ben Ruby! Ik ben dol op schrijven, filmen, fotograferen en mooie dingen. Dat klinkt natuurlijk een beetje vaag, maar alles kan mooi zijn en dat vind ik juist zo leuk. Vooral ook omdat ik niet zo hou van keuzes maken, dus ik doe het gewoon maar allemaal.

Posts

Event

Sam Schwab

Ik ben Sam, 20 jaar en ben ondertussen van de oude garde pitters. Ik studeer culturele en maatschappelijke vorming aan de HvA en sta achter de bar in het Compagnietheater. Bij de PIT hou ik me vooral bezig met de events. Zo heb ik destijds de guerrilla expo en de mini miauw mede-georganiseerd en ben ik bezig geweest met het Rozentuinfestival. Verder ben ik een groot liefhebber van zowel muziek als theater en je kan me dan ook vaak vinden bij één van de podia die Amsterdam rijk is.

Posts

Sonia Perdeck

Ik ben Sonia, een 18-jarig meisje uit Utrecht, studerend aan de vooropleiding beeldende kunst op de HKU, die heel veel dingen leuk en interessant vindt. Fotograferen is iets wat ik graag doe en daarnaast houd ik veel van tekenen, muziek (maken), de zee, veganistisch eten, reizen en eigenlijk nog veel meer.

Posts

Sophia Schut

Ik ben Sophia. Ik ben zeventien jaar oud en woon in Amsterdam. Ik ben niet zo’n ochtendmens, meer een avond- en nachtmens. Ik hou van housemuziek uit de jaren ’90 en van nieuwe ervaringen opdoen. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, muziek maken, naar feestjes gaan en
me met feestjes bemoeien. Naast al deze interessante activiteiten zit ik op 5 VWO op het Pieter Nieuwland College. Verder doe ik dingen voor de Pit en bezoek ik culturele evenementen.

Posts

Tess Plein

Ik ben Tess met dubbel S en ik film bij de PIT. Groot muziekliefhebber, harde werker en toekomstig wereldreiziger. Ik zou wensen dat ik nooit gestopt was met gitaar spelen want dat ís me toch een geweldig instrument. Ik zit in mijn eindexamenjaar op het Gerrit van der Veen en daarna wil ik International Business Innovation gaan doen. Ik kan intens genieten van een goed concert van Wakey!Wakey!, fietsen op een warme zomeravond en tripjes naar het buitenland. Ik heb een pittig slechte doorbloeding waardoor mijn handen er zo nu en dan afvriezen, heb stiekem nog een knuffel en slobbertruien zijn de beste uitvinding ooit. Ciao!

Posts

Titus van Zandwijk

Hé Titus hier! Ik houd van lange douches na zware dagen, wollen sokken en avocado’s. Jullie hebben alleen het geluk dat dit niet de plek is om daar eindeloos over door te ratelen dus zal ik waarschijnlijk schrijven over andere onderwerpen die mij boeien zoals: muziek, filosofie, fashion, ditjes en datjes en nog veel meer, vaak cynische, dingen.

Posts

Event

Yael von Mengden

Hoi, mijn naam is Yael. Ik presenteer in filmpjes voor de PIT. Ik heb een rare obsessie voor bepaalde dieren zoals: luiaards, egels en gordelmollen. Na mijn examen gehaald te hebben, wil ik in mijn tussenjaar met de Trans-Siberië Express naar Vladivostok gaan. Om vanaf daar met de boot de oversteek te maken naar Japan, zodat ik daar hopelijk de lekkerste sushi kan proeven. さようなら!

Posts

Blogger

Yassin

Straight outta damsko, crazy motha… Yung Yassin hindabuileeeeh. 17 years old. Passie voor Atlanta Trap Music, Young Thug en damn cheeseburgers. bang bang skit skit!

Posts

De PIT Medewerkers

Achter de Crew organiseren deze medewerkers alles zo dat de PIT op volle toeren kan draaien:
In het jaarverslag van 2016 vind je al onze activiteiten op een rij, op te vragen bij Patty Oosten.

De PIT heeft een Anbi status en is een officieel leerbedrijf.

Celine Bosman

Ik coördineer de marketing en communicatie voor de PIT, waarbij ik hulp heb van een groepje PIT Crewleden die maandelijks met me mee denken. Ik hou van (jonge) mensen, grafisch vormgeving, taal, theater, social media, gadgets en van nieuwe samenwerkingen zoeken. Allemaal dingen waar ik iets mee kan in deze flexibele, creatieve en jonge organisatie.

Posts

Kim Erkens

De plannen die de PITcrew bedenkt, help ik uitvoeren. Zo regel ik bijvoorbeeld dat er gefilmd mag worden bij bepaalde events door de videocrew. Ik regel perskaarten en interviews voor de bloggers. En ik zorg voor draaiboeken, gitaarversterkers, technici, garderobe-dames een beveiliger en álle andere praktische dingen die nodig zijn bij een PITevent.

Posts

Maritska Witte

De directeur van het hele zootje

Posts

Patty Oosten

Ik ben Patty en ik doe de financiële administratie voor de PIT.

Posts

Ook bij de crew?

Wil jij events organiseren, stiekem toch eens naar een opera gaan, of zit je boordevol tips en wil je meedoen? Join the crew!

Doe mee