Close

dinsdag 25 april

Ken je Stadspiraat al?

Universiteitstheater

De drie jongens van Stadspiraat hebben laatst een raak stuk gemaakt met als onderliggend maatschappelijk thema: Normaal Doen. Daarmee wonnen ze de publieksprijs op het in de Diamantfabriek Festival en aanstaande dinsdag de 25ste april staan ze in het Universiteitstheater.

Hier een kleine beschrijving van het stuk:
Frontman Lourens Aalders vertelt: “Stadspiraat neemt het publiek op muzikale en dromerige wijze mee naar de zee van fantasie, maar op gegeven moment botsen ze plotseling tegen een stuk land aan; Nederland, het land waar we normaal doen. De drie mannen komen erachter dat normaal doen lastiger is dan ze hadden gedacht… of nou ja… lastiger… het is gewoon minder leuk! Normaal doen is niet wat we moeten willen met zijn allen. Het is niet alleen saai maar ook schadelijk. Normale mensen gaan de wereld niet veranderen. Stadspiraat laat je wegdromen in hun eigenzinnige en fantasierijke verhalen en je daar net zo hard weer uit opschrikken met de waanzinnige realiteit.”

25 april
De 25ste is een leuke benefiet avond voor het terugbrengen van het markttheater. Eenmalig trekt Markttheater De Gloed het theater in. Samen met muzikanten en theatermakers organiseert zij op 25 april een benefietavond in het Universiteitstheater voor de crowdfundingactie van het Markttheater. O.a. met optredens van: Micha Ghorgy, Maya Shanti, Tijdelijke Toon, Stadspiraat en De Hond van Oost. Dus geniet van een avond vol muzikaliteit, theater en meer!

Klik hier voor het facebook evenement.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 19 april door:

Blogger

Meike van den Bongaardt

Eindredacteur in hart en nieren.

Posts
Meike
van den Bongaardt