Close

Foto's

Performance Johannes Paul Raether

Ik was bij de performance van de Berlijnse kunstenaar Johannes Paul Raether in het Stedelijk Museum. De bizarre performance van zijn alterego ‘Transformella’ was raar, kunstzinnig en best spannend… Johannes Paul Raether werkt met door hem gemaakte identiteiten die hun denken delen met de wereld om hen heen. Met zijn performances geeft hij kritiek op onder andere de hedendaagse technologie en identiteitsvorming. In samenwerking met de Vrije Universiteit presenteerde het Stedelijk Museum, naar aanleiding van een driedaagse conferentie van Judith Butler, deze performance.

 

 

Reacties

Nog geen reacties

Gepost op 11 april door:

Mariska Castelijn

Ik ben gek op kunst en alles wat hiermee te maken heeft, zoals films kijken, tentoonstellingen en dansvoorstellingen bezoeken. Ik studeer Media, Kunst, Design en Architectuur aan de VU. Zelf teken ik soms ook nog iets als ik een creatieve bui heb. Ik speel nu 11 jaar piano en ik houd van heel veel verschillende soorten muziek. Op het eerste gezicht lijk ik misschien wat verlegen, maar als je mij beter kent kom je erachter dat ik eigenlijk best… gestoord ben! Je kunt mij wakker maken voor de zomerzon en schattige kattenfoto’s en –filmpjes. Dalí en Gaudí zijn mijn lievelingskunstenaars en ik kijk films (geen horrorfilms!) altijd rond de 10 keer en dan nog mag niemand spoilen wat er gaat gebeuren.

Posts
Mariska
Castelijn