Close

Foto's

Expo Peter Klashorst

We waren bij een expo van beeldend kunstenaar Peter Klashorst.

Wat ik (Lianne) zo interessant vind van Peter Klashorst zijn werk is dat hij dagelijkse gebeurtenissen verwerkt op een speelse manier. Zoals Donald Trump met een misvormd gezicht, Mickey Mousse die zo nu en dan om de hoek komt kijken en natuurlijk hij zelf. In elk werk is een stukje Peter Klashorst verwerkt en/of te zien.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 31 oktober door:

Donna van Oorschot

Heeft de hele wereld rond gereisd en is nu gevestigd In Amsterdam-oost voor haar opleiding Art &Design. Ze is 18 jaar en houdt van schilderen, boetseren reizen, nieuwe mensen ontmoeten en naar musea gaan.

Posts
Donna
van Oorschot

Lianne Janssen

Hoooi! Leuk dat je op mijn hoofd klikt! Zoals boven met vetgedrukte zwarte letters staat vermeld, ben ik dus Lianne. Een 18-jarige wel volwassen vrouw, die Art & Design studeert in het beruchte Amsterdam Noord. Waar ik nog ruim 1 jaar te gaan heb voordat ik mijn officiële papiertje binnen haal. Buiten een voorbeeldige leerling zijn, heb ik ook vet coole hobby’s. Zo sta ik zo nu en dan op het hockeyveld, zet ik mijn handtekening onder zelfgemaakte kunstwerkjes, schud ik mijn billen op de nummers van de Peppers en maak ik kiekjes van mijn leven. Dat laatste is ook wat jullie van mij zullen zien bij de pit. Beelden vastgelegd door mijn camera, genaamd foto’s!! #DatWasHetDoeiii

Posts
Lianne
Janssen