Close

Foto's

The Power of Pictures

Ik was bij de expositie The Power of Pictures in het Joods Historisch Museum.

De indeling was wat vreemd, maar er is toch veel moois te zien, over de propaganda in de jaren ’20 in Rusland. Spannend! Krijg een impressie met de foto’s die ik daar maakte!

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 13 oktober door:

Mariska Castelijn

Ik ben gek op kunst en alles wat hiermee te maken heeft, zoals films kijken, tentoonstellingen en dansvoorstellingen bezoeken. Ik studeer Media, Kunst, Design en Architectuur aan de VU. Zelf teken ik soms ook nog iets als ik een creatieve bui heb. Ik speel nu 11 jaar piano en ik houd van heel veel verschillende soorten muziek. Op het eerste gezicht lijk ik misschien wat verlegen, maar als je mij beter kent kom je erachter dat ik eigenlijk best… gestoord ben! Je kunt mij wakker maken voor de zomerzon en schattige kattenfoto’s en –filmpjes. Dalí en Gaudí zijn mijn lievelingskunstenaars en ik kijk films (geen horrorfilms!) altijd rond de 10 keer en dan nog mag niemand spoilen wat er gaat gebeuren.

Posts
Mariska
Castelijn