Close

Foto's

Helemaal Melkweg

Helemaal Melkweg was helemaal fantastisch.

Verschillende soorten muziek maakte de avond divers en spannend en daar omheen waren ook nog super leuke dingen te doen. Mannen konden zelfs gratis hun baard en haar laten knippen!

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 12 oktober door:

Fleur van Heezik

Heyhallo, Fleur hier. Ik ben elke dag wel bezig met kunst. Tekenen schilderen, fotograferen, noem maar op. Ik zit in mijn examenjaar van het Spinoza Lyceum en ga hierna naar de kunstschool in Amsterdam Noord om daar, ja, nog meer bezig te zijn met kunst. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Naast kunst vind ik helemaal los gaan in mijn kamer op Pink Floyd, reggea en Joy Division ook helemaal prima! Vondelpark is mijn tweede huis. Ik kan daar wel elke dag zijn met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

Posts
Fleur
van Heezik