Close

Foto's

KattenKabinet

Ben jij een kattenfreak? Ga dan eens langs bij het Kattenkabinet. Alleen maar kunst over katten! Jaaaaa!

Het was echt zo geinig, had wel veel kunst over katten verwacht maar dit was echt bizar, zo veel! Ook liepen er allemaal katten los rond wat heel leuk was.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 6 oktober door:

Fleur van Heezik

Heyhallo, Fleur hier. Ik ben elke dag wel bezig met kunst. Tekenen schilderen, fotograferen, noem maar op. Ik zit in mijn examenjaar van het Spinoza Lyceum en ga hierna naar de kunstschool in Amsterdam Noord om daar, ja, nog meer bezig te zijn met kunst. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Naast kunst vind ik helemaal los gaan in mijn kamer op Pink Floyd, reggea en Joy Division ook helemaal prima! Vondelpark is mijn tweede huis. Ik kan daar wel elke dag zijn met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

Posts
Fleur
van Heezik