Close

Foto's

Unseen Festival

Tot en met zondag 25 september is Unseen Festival te bezoeken.

Op verschillende locaties in Amsterdam zijn foto-exposities te zien van allerlei verschillende fotografen. Check hier foto’s die ik maakte¬†tijdens de opening afgelopen weekend.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 19 september door:

Fleur van Heezik

Heyhallo, Fleur hier. Ik ben elke dag wel bezig met kunst. Tekenen schilderen, fotograferen, noem maar op. Ik zit in mijn examenjaar van het Spinoza Lyceum en ga hierna naar de kunstschool in Amsterdam Noord om daar, ja, nog meer bezig te zijn met kunst. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Naast kunst vind ik helemaal los gaan in mijn kamer op Pink Floyd, reggea en Joy Division ook helemaal prima! Vondelpark is mijn tweede huis. Ik kan daar wel elke dag zijn met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

Posts
Fleur
van Heezik