Close

Nieuws

Expo – The art of making Selfies

Master of the Selfie, fotograaf Willem Popelier, werkte met onze PIT Crew en inwoners van verzorgingstehuis de Bogt aan selfie-portretten, die we exposeren tijdens het Unseen Festival!

Tijdens een paar hilarische én ontroerende workshops maakten de deelnemers ondermeer een beroemde selfie van Kim Kardashian na:

Kim Kardashian 1 Kim Kardashian 2 Kim Kardashian 3

Meer  zien? Vanaf 16 september exposeren we in verzorgingstehuis de Bogt een selectie van de gemaakte foto’s. Te zien t/m 25 september tijdens het Unseenfestival. Gratis toegankelijk.

Deze expo is tot stand gekomen in samenwerking met Unseen Festival, FOAM en verzorgingstehuis de Bogt.

Meer info: https://www.unseenamsterdam.com/art-making-selfies-1

Reacties

 • The hulst
  23 september 2016 om 00:15

  Ik vond het leuk om mee tedoen

  Beantwoorden
  • Celine Bosman

   Ik coördineer de marketing en communicatie voor de PIT, waarbij ik hulp heb van een groepje PIT Crewleden die maandelijks met me mee denken. Ik hou van (jonge) mensen, grafisch vormgeving, taal, theater, social media, gadgets en van nieuwe samenwerkingen zoeken. Allemaal dingen waar ik iets mee kan in deze flexibele, creatieve en jonge organisatie.

   Posts
   Celine Bosman
   23 september 2016 om 10:14

   Thea! Wat leuk van je te horen, wij vonden het ook superleuk! Alles goed met jou? komen er veel mensen kijken naar de foto’s?

   Beantwoorden
 • The hulst
  24 september 2016 om 00:54

  Ik heb de begeleidster van onze club de fotomuur laten zien ik had gezegd tot vrijdag toen ik haar tegenkwam in de kinkerstraat als ik beneden ben zijn het er wel veel

  Beantwoorden
  • Celine Bosman

   Ik coördineer de marketing en communicatie voor de PIT, waarbij ik hulp heb van een groepje PIT Crewleden die maandelijks met me mee denken. Ik hou van (jonge) mensen, grafisch vormgeving, taal, theater, social media, gadgets en van nieuwe samenwerkingen zoeken. Allemaal dingen waar ik iets mee kan in deze flexibele, creatieve en jonge organisatie.

   Posts
   Celine Bosman
   26 september 2016 om 14:36

   Wat leuk dat zij is gekomen om te kijken! Ik
   kom ze zo weer ophalen, misschien dat ik je nog even zie?!

   Beantwoorden

Laat een bericht achter

Gepost op 13 september door:

Celine Bosman

Ik coördineer de marketing en communicatie voor de PIT, waarbij ik hulp heb van een groepje PIT Crewleden die maandelijks met me mee denken. Ik hou van (jonge) mensen, grafisch vormgeving, taal, theater, social media, gadgets en van nieuwe samenwerkingen zoeken. Allemaal dingen waar ik iets mee kan in deze flexibele, creatieve en jonge organisatie.

Posts
Celine
Bosman