Close

Foto's

Het Ruigoord avontuur

Samen met Fleur ging ik het Ruigoord avontuur aan. We zetten de eerste stappen op het festival Landjuweel en worden begroet door een vrolijk groepje hippies.

We verkennen het terrein, hebben geen idee waar we naartoe lopen maar dat vinden we juist leuk. Onderweg zien we al van alles dat onze aandacht trekt, gekke paspoppen, zelf gebouwde boomhutten, kraampjes met sieraden en kleding…. Heel veel kleding!
Onze vrienden staan hier met hun tent dus we besluiten eens te kijken hoe het er bij hun aan toe gaat. Van takken is er een soort partytentje geïmproviseerd. Op de camping hangt een gezellige maar bij een aantal ook brakke sfeer.

Pandae
Wij houden de tijd in de gaten want wij willen het bandje Pandae zien. Vanaf het moment dat Kim (zangeres) de microfoon pakt komt er een heel eigen geluid uit. Het is leuk hoe haar stem zo kan variëren, soms heel zacht en lief, dan heel hard en rauw. Ik vind het interessant om naar te luisteren.

De ‘orgideebol’
Met wat vrienden gaan we naar het deel waar ik nog niet ben geweest. Er staat een schattig huisje waarbij je bij binnenkomst je schoenen uit moet doen, je kan er koffie komen proeven! We lopen verder en klimmen op een soort houten pad 3 meter boven de grond. Het is zo’n 20 meter lang en vanaf een bepaald punt heb je uitzicht op andere huisjes, boomhutjes en podia. Onderweg kun je met je hoofd in een plastick bol, we noemen het de orgideebol omdat er orchideeën en andere bloemen in zitten, heel mooi is het.

Volgend jaar weer
Ik was nog nooit op Ruigoord geweest. Na alle verhalen moést ik er gewoon heen. De sfeer is zo fijn, iedereen is in een goede mood! Jong en oud, alles loopt er rond, van rond springende kindjes tot oude mannen met baarden die zich helemaal kunnen vinden hier op Landjuweel. Het terrein is niet zo groot maar klein is fijn zal ik maar zeggen. Wel was het erg jammer dat het de hele dag heeft geregend. Eén ding weet ik zeker, ik sta hier in 2017 met mijn tentje en vrienden en ga genieten van de volle vijf dagen Landjuweel.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 13 augustus door:

Fleur van Heezik

Heyhallo, Fleur hier. Ik ben elke dag wel bezig met kunst. Tekenen schilderen, fotograferen, noem maar op. Ik zit in mijn examenjaar van het Spinoza Lyceum en ga hierna naar de kunstschool in Amsterdam Noord om daar, ja, nog meer bezig te zijn met kunst. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Naast kunst vind ik helemaal los gaan in mijn kamer op Pink Floyd, reggea en Joy Division ook helemaal prima! Vondelpark is mijn tweede huis. Ik kan daar wel elke dag zijn met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

Posts
Fleur
van Heezik

Noyemi Corlu

Halloooo daar! mijn naam is Noyemi en ik zit op het Spinoza Lyceum in mijn examenjaar. Hierna ga ik naar de opleiding ‘natuurlijk design’ en het lijkt me dan ook erg leuk om later styliste te worden voor woonmagazines of in huizen of andere ruimten. Ik ben niet volop bezig met kunst maar ik ben er zeker in geïnteresseerd. Ik ben gewoon nog in ontdek-fase, vandaar ook mijn deelname als blogger aan de Pit crew! Ik ben iemand die altijd honger heeft en altijd te laat komt. :))

Posts
Noyemi
Corlu