Close

Video

Backstage met Blupaint

We mochten een dagje backstage met Blupaint.. Dat komt dus neer op spullen sjouwen, soundje checken en sappige scoops.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 20 juli door:

Reporter

Romee van de Ven

hoi. ik ben Romee. Ik zet foto’s op een blog en ik maak filmpjes.
Ik zit nu in 6VWO en ben hopelijk na dit jaar klaar met school! Daarna ga ik 24/7 video’s en foto’s maken #yolowaterpistolo.

Posts
Romee
van de Ven

Roos Daemen

Het was een mooie frisse dag in November van 1995, toen ik besloot dat ik genoeg van de buik gezien had en de wijde wereld wilde gaan ontdekken. Nu 19 jaar later speel ik theater, surf de golven, maak cabaret, djens door het leven en studeer culturele antropologie. En zit dus bij De Pit, waar ik filmpjes maak. Van het leven genieten en het leven van andere Rooskleuriger maken, staan hoog in het vaandel. Net als mensen inspireren en entertainen. Dus bekijk de filmpjes. Ze worden cool, sowieso!

Posts
Roos
Daemen