Close

Nieuws

Rozentuinfestival de aftermovie!

Hier is ie: De aftermovie van het laatste Rozentuinfestival ooit, op 11 juli 2016 in het DeLaMar Theater én de Melkweg te Amsterdam!

Deelnemers, bezoekers, finalisten, juryleden, medewerkers, de PIT Crew en alle andere betrokkenen: Bedankt!!

Camera: Maxime Vallentin, Mike Deen, Chiara Sriram
Edit: Bas Vermolen

Music: Dotorado Pro – African Scream (Kizomba)
Dotorado Pro – African Scream (Marimbas)

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 18 juli door:

Celine Bosman

Ik coördineer de marketing en communicatie voor de PIT, waarbij ik hulp heb van een groepje PIT Crewleden die maandelijks met me mee denken. Ik hou van (jonge) mensen, grafisch vormgeving, taal, theater, social media, gadgets en van nieuwe samenwerkingen zoeken. Allemaal dingen waar ik iets mee kan in deze flexibele, creatieve en jonge organisatie.

Posts
Celine
Bosman