Close

Video

In de LIFT #3

In de LIFT met Orange Maplewood.

In de LIFT check je ultrakorte interviews met jonge aanstormende talenten door de PIT Crew.  Met deze aflevering Duncan en Darek van de band Orange Maplewood over hun plannen.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 14 juli door:

Reporter

Romee van de Ven

hoi. ik ben Romee. Ik zet foto’s op een blog en ik maak filmpjes.
Ik zit nu in 6VWO en ben hopelijk na dit jaar klaar met school! Daarna ga ik 24/7 video’s en foto’s maken #yolowaterpistolo.

Posts
Romee
van de Ven

Event

Yael von Mengden

Hoi, mijn naam is Yael. Ik presenteer in filmpjes voor de PIT. Ik heb een rare obsessie voor bepaalde dieren zoals: luiaards, egels en gordelmollen. Na mijn examen gehaald te hebben, wil ik in mijn tussenjaar met de Trans-Siberië Express naar Vladivostok gaan. Om vanaf daar met de boot de oversteek te maken naar Japan, zodat ik daar hopelijk de lekkerste sushi kan proeven. さようなら!

Posts
Yael
von Mengden