Close

Foto's

Finale Rozentuinfestival

Het laatste Rozentuinfestival ooit was er eentje om nooit te vergeten. Dans, muziek, theater en film kwamen voorbij van jong talent in Amsterdam. Zangeres Jana Doorten ging er met de hoofdprijs vandoor. Zij overtuigde de jury met het zelfgeschreven nummer Rosie.

Meer foto’s (van Iris van Vliet) check je hier.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 14 juli door:

Kim Erkens

De plannen die de PITcrew bedenkt, help ik uitvoeren. Zo regel ik bijvoorbeeld dat er gefilmd mag worden bij bepaalde events door de videocrew. Ik regel perskaarten en interviews voor de bloggers. En ik zorg voor draaiboeken, gitaarversterkers, technici, garderobe-dames een beveiliger en álle andere praktische dingen die nodig zijn bij een PITevent.

Posts
Kim
Erkens