Close

Video

Zomertips van Keti Koti’s

Geen idee wat je moet doen deze zomer? Check de zomertips die Titus en Sophia kregen van Keti Koti-publiek.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 7 juli door:

Sophia Schut

Ik ben Sophia. Ik ben zeventien jaar oud en woon in Amsterdam. Ik ben niet zo’n ochtendmens, meer een avond- en nachtmens. Ik hou van housemuziek uit de jaren ’90 en van nieuwe ervaringen opdoen. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, muziek maken, naar feestjes gaan en
me met feestjes bemoeien. Naast al deze interessante activiteiten zit ik op 5 VWO op het Pieter Nieuwland College. Verder doe ik dingen voor de Pit en bezoek ik culturele evenementen.

Posts
Sophia
Schut

Titus van Zandwijk

Hé Titus hier! Ik houd van lange douches na zware dagen, wollen sokken en avocado’s. Jullie hebben alleen het geluk dat dit niet de plek is om daar eindeloos over door te ratelen dus zal ik waarschijnlijk schrijven over andere onderwerpen die mij boeien zoals: muziek, filosofie, fashion, ditjes en datjes en nog veel meer, vaak cynische, dingen.

Posts
Titus
van Zandwijk