Close

Review

Groeten vanaf Oerol #1

We gaan weer naar Terschelling! Net als voorgaande jaren ga ik jullie komende twee weken op de hoogte houden van al het tofs wat er te zien en te doen is op Oerol 2016! Hou je vast, daar gaan we!

Last minute
Ik realiseer me voor de verandering slechts één dag voor vertrek altijd dat ik nog allemaal dingen moet regelen. Zo bedenk ik me nu pas dat ik nog langs mijn ouders moet om al mijn onmisbare kampeerspullen op te halen. Ik verlang nu al naar de eerste zilte windvlaag op de boot naar Terschelling aankomende woensdag.

Kom op, Judith…het is Terschelling maar.

De boot die alle laatste beetjes stress van het afgelopen jaar doet wegwaaien. Ik heb de hele tijd het gevoel dat ik een wereldreis ga maken en daarom nog allemaal mensen moet zien om dag te zeggen. Kom op, Judith…het is Terschelling maar.

Negenhonderd vrijwilligers voor mij
Ook dit jaar heb ik me weer als vrijwilliger aangemeld voor Oerol. Ik begon in 2013 toen ik net mijn examens had gehaald. Nog steeds kan ik geen genoeg krijgen van dit heerlijke festival vol theaterparels. Er zijn natuurlijk de echte die hards die al twintig jaar op rij komen, maar ik voel me inmiddels ook best ingebakken.

Ik organiseer het Oerol Café: de plek waar alle vrijwilligers komen om te eten, een biertje te drinken en vette dingen te doen.

Mijn functie als vrijwilliger houdt dit jaar in dat ik toffe dingen ga verzinnen voor negenhonderd (!) vrijwilligers. In de backstage is namelijk het Oerol Café, een plek waar al die vrijwilligers komen om te eten, een biertje te drinken en vette dingen te doen. Die activiteiten en workshops ga ik dus verzinnen, best wel spannend!

Kaartjes kopen!
Wist je trouwens dat je met CJP met 20% korting kaartjes kunt kopen voor Oerol? Dat doe je hier! En check hier de website van Oerol voor alle andere informatie!

Reacties

Nog geen reacties

Gepost op 6 juni door:

Blogger

Judith Rijsenbrij

Ik ben een theaterbeest, en een muziekbeest, en eigenlijk het liefste allebei tegelijk. Ik wil daar de hele tijd mee bezig zijn. Ik studeer nu Kleinkunst aan het Conservatorium in Antwerpen maar probeer tussen alles door ook te blijven schrijven voor de Pit over alles wat ik op het podium voorbij zie komen!

Posts
Judith
Rijsenbrij