Close

Video

Escape een escaperoom

Roos, Joanne, Gaya en Miriam proberen voor het eerst een Escaperoom uit. In een Escaperoom word je ‘opgesloten’ en is het de bedoeling er zo snel mogelijk uit te komen door raadseltjes op te lossen.

Edit: Joanne van Gool

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 18 april door:

Joanne van Gool

Ik ben Joanne en ik hou van eten, koken, schrijven, praten, luisteren en Creatieve Dingen doen. Ik ben volgend jaar klaar met school en dan wil ik tienermoeders gaan redden.

Posts
Joanne
van Gool

Roos Daemen

Het was een mooie frisse dag in November van 1995, toen ik besloot dat ik genoeg van de buik gezien had en de wijde wereld wilde gaan ontdekken. Nu 19 jaar later speel ik theater, surf de golven, maak cabaret, djens door het leven en studeer culturele antropologie. En zit dus bij De Pit, waar ik filmpjes maak. Van het leven genieten en het leven van andere Rooskleuriger maken, staan hoog in het vaandel. Net als mensen inspireren en entertainen. Dus bekijk de filmpjes. Ze worden cool, sowieso!

Posts
Roos
Daemen

Gaya Nahum

heyhooooi, ik ben Gaya, en dat spreek je niet uit als gay en dan a maar meer als guy en dan a. Ik ben 17 jaar oud. Maar leeftijd is een vrij nutteloos gegeven, behalve als je een club binnen probeert te komen natuurlijk (maar dan is iedereen altijd magisch 3 jaar ouder). Ik hou van film, muziek, dans, eten, Netflix, het internet en alle anderen dingen waar een gemiddeld mens van houdt. Waar ik minder van hou, zijn haterzz en sambal in m’n turkse pizza. Filmpjes maken is niet alleen een passie maar ook een kunstvorm waar ik sterk in geloof. Het leven is soms kut en soms heel mooi. Maar het belachelijke is dat het constant veranderd. Om te leren van kutte en mooie dingen moet je het kunnen vastleggen. Niet omdat het moet, maar omdat het kan, doe ik dit het liefst door het maken van filmpjes.

Posts
Gaya
Nahum

Miriam Rumora

Posts
Miriam
Rumora