Close

Video

Inkijkje in Inkijk

Joanne en Chiara van de PIT bij de launch van de tweede editie van Inkijk, het blad voor en door middelbare scholieren.

Film & edit: Chiara Sriram.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 31 maart door:

Chiara Sriram

Hello! Ik ben Chiara, 17 jaar. Ik studeer culturele en maatschappelijke vorming op de Hogeschool van Amsterdam. Vroeger speelde ik viool maar altijd als ik begon met spelen rende Panter (m’n kat) keihard weg. Nu speel ik basgitaar in een bandje. Ik hou van gek dansen met vriendinnen in de woonkamer, windsurfen, zingen (alleen onder de douche) en je mag me ’s nachts wakker maken voor sushi.

Posts
Chiara
Sriram

Joanne van Gool

Ik ben Joanne en ik hou van eten, koken, schrijven, praten, luisteren en Creatieve Dingen doen. Ik ben volgend jaar klaar met school en dan wil ik tienermoeders gaan redden.

Posts
Joanne
van Gool