Close

Foto's

Hiphop @ Stedelijk? JA!

Ik (Noyemi) was bij Blikopeners x HIPHOP op vrijdag 18 maart in Stedelijke Museum waar Fleur foto’s maakte.

Er is een divers programma gemaakt, dat maakt het boeiender dan een avond vol rap. Ook tof: je mag meehelpen aan een muurschildering.
De energie bij de rappers is zeker aanwezig en dat vind ik zelf erg belangrijk. Zodra je als artiest je publiek niet meeneemt in je optreden, is het hetzelfde als vissen in een zwembad. Je kan er mee door blijven gaan maar het levert je uiteindelijk niks op.
Verder is het museum die avond gewoon open dus als je even rustig wil zitten of rondlopen, kan dat makkelijk. De avond wordt afgesloten door een toffe dans.

Naar mijn mening had het publiek veel actiever mee kunnen doen. Ik voelde hem niet echt. Soms was de energie even wel heel hoog. Bijvoorbeeld op momenten wanneer een moshpit ontstond waarbij een grote groep actief mee deed. Maar over het algemeen kon het wat enthousiaster.

 

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 21 maart door:

Fleur van Heezik

Heyhallo, Fleur hier. Ik ben elke dag wel bezig met kunst. Tekenen schilderen, fotograferen, noem maar op. Ik zit in mijn examenjaar van het Spinoza Lyceum en ga hierna naar de kunstschool in Amsterdam Noord om daar, ja, nog meer bezig te zijn met kunst. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Naast kunst vind ik helemaal los gaan in mijn kamer op Pink Floyd, reggea en Joy Division ook helemaal prima! Vondelpark is mijn tweede huis. Ik kan daar wel elke dag zijn met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

Posts
Fleur
van Heezik

Noyemi Corlu

Halloooo daar! mijn naam is Noyemi en ik zit op het Spinoza Lyceum in mijn examenjaar. Hierna ga ik naar de opleiding ‘natuurlijk design’ en het lijkt me dan ook erg leuk om later styliste te worden voor woonmagazines of in huizen of andere ruimten. Ik ben niet volop bezig met kunst maar ik ben er zeker in geïnteresseerd. Ik ben gewoon nog in ontdek-fase, vandaar ook mijn deelname als blogger aan de Pit crew! Ik ben iemand die altijd honger heeft en altijd te laat komt. :))

Posts
Noyemi
Corlu