Close

Video

Grootste zonde ever!

Koen en Laura waren bij de premiere van De Zeven Zonden. Een documentaireserie over de zonden van het leven.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 8 februari door:

Laura Cligge

Ik ben Laura en studeer Media, Informatie en Communicatie. Ik houd van fotograferen, lezen en creatief bezig zijn. Na mijn studie wil ik super graag backstage werken bij de televisie. Bij de PIT maak ik sinds kort filmpjes, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen. Mijn grote droom is om te werken bij 3 op reis of een ander reisprogramma. In de toekomst zou ik graag een wereldreis willen maken in een oldtimer Volkswagenbusje en dat vastleggen op video. Naast filmen en reizen ben ik dol op vele soorten muziek en bezoek ik graag concerten.

Posts
Laura
Cligge

Blogger

Koen van der Eng

Posts
Koen
van der Eng