Close

Video

Voel jij je weleens kut?

Bodien vroeg het Maxim Hartman, Anita Witzier en jongeren op straat tijdens Blue Monday en op het Depressiegala. Het Depressiegala was een avond in het teken van depressiviteit, omdat daar best nog een taboe op ligt terwijl veel mensen en ook jongeren ermee te maken krijgen. Waar voel jij je weleens kut over?

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 5 februari door:

Event

Yael von Mengden

Hoi, mijn naam is Yael. Ik presenteer in filmpjes voor de PIT. Ik heb een rare obsessie voor bepaalde dieren zoals: luiaards, egels en gordelmollen. Na mijn examen gehaald te hebben, wil ik in mijn tussenjaar met de Trans-Siberië Express naar Vladivostok gaan. Om vanaf daar met de boot de oversteek te maken naar Japan, zodat ik daar hopelijk de lekkerste sushi kan proeven. さようなら!

Posts
Yael
von Mengden

Reporter

Romee van de Ven

hoi. ik ben Romee. Ik zet foto’s op een blog en ik maak filmpjes.
Ik zit nu in 6VWO en ben hopelijk na dit jaar klaar met school! Daarna ga ik 24/7 video’s en foto’s maken #yolowaterpistolo.

Posts
Romee
van de Ven