Close

Foto's

Jongeren spelen curator @ CBK

Ik was bij de opening van De keuze van de jonge Amsterdammer. Bij deze tentoonstelling hebben jonge mensen voor curator gespeeld. Zij hebben de kunstwerken uitgekozen. Om heel eerlijk te zijn had ik het leuker gevonden als er dan ook echt werk van jonge kunstenaars zou hangen of van hen zelf. De kunstwerken zijn wel erg tof!

Deze expositie is tot en met 2 april te bezoeken in CBK Amsterdam.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 4 februari door:

Fleur van Heezik

Heyhallo, Fleur hier. Ik ben elke dag wel bezig met kunst. Tekenen schilderen, fotograferen, noem maar op. Ik zit in mijn examenjaar van het Spinoza Lyceum en ga hierna naar de kunstschool in Amsterdam Noord om daar, ja, nog meer bezig te zijn met kunst. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Naast kunst vind ik helemaal los gaan in mijn kamer op Pink Floyd, reggea en Joy Division ook helemaal prima! Vondelpark is mijn tweede huis. Ik kan daar wel elke dag zijn met mijn lieve vriendjes en vriendinnetjes.

Posts
Fleur
van Heezik