Close

Blind date

Sophia hosselt een date

Met een date terug naar de sixties in het Tropenmuseum, zou het Sophia lukken om er een te scoren???

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 1 februari door:

Laura Cligge

Ik ben Laura en studeer Media, Informatie en Communicatie. Ik houd van fotograferen, lezen en creatief bezig zijn. Na mijn studie wil ik super graag backstage werken bij de televisie. Bij de PIT maak ik sinds kort filmpjes, zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen. Mijn grote droom is om te werken bij 3 op reis of een ander reisprogramma. In de toekomst zou ik graag een wereldreis willen maken in een oldtimer Volkswagenbusje en dat vastleggen op video. Naast filmen en reizen ben ik dol op vele soorten muziek en bezoek ik graag concerten.

Posts
Laura
Cligge

Sophia Schut

Ik ben Sophia. Ik ben zeventien jaar oud en woon in Amsterdam. Ik ben niet zo’n ochtendmens, meer een avond- en nachtmens. Ik hou van housemuziek uit de jaren ’90 en van nieuwe ervaringen opdoen. Mijn hobby’s zijn muziek luisteren, muziek maken, naar feestjes gaan en
me met feestjes bemoeien. Naast al deze interessante activiteiten zit ik op 5 VWO op het Pieter Nieuwland College. Verder doe ik dingen voor de Pit en bezoek ik culturele evenementen.

Posts
Sophia
Schut