Close

Review

Elvis Never Left The Building

Elvis, iedereen kent hem wel! Als je aan Elvis denkt, denk je misschien aan hoe groots hij was, of zijn muziek of zijn dood. Frédérique Spigt dacht hier zeker ook aan tijdens het maken van de voorstelling ‘Elvis Never Left The Building’. Een voorstelling vol muziek van The King!

De dood van Elvis
De voorstelling opent met het nummer ‘Amazing grace’, door Annet Malherbe gezongen en begeleid door de band van vanavond. De voorstelling wordt ingewijd met de dood van Elvis Presley, waarna we steeds verder terug in de tijd gaan; terug naar het állereerste liedje van The King…

elvis never left the building
Een leuk duo
Zangeres Frédérique Spigt en actrice – én voor velen onbekend, ook zangeres – Annet Malherbe zijn zeker een leuk duo. Je kunt deze twee zeer getalendeerde vrouwen, bijna zien als twee tegenpolen, wat een hilarisch effect geeft op het podium en zeker mee helpt aan het bouwen van een goede sfeer.

De twee hadden van mij wel meer moeite mogen stoppen in de aankleding.

Een avond vol muziek
‘Elvis Never Left The Building’ is een leuke voorstelling met heel veel muziek en sfeer. Alhoewel ik van te voren meer acteerwerk had verwacht, was het zeker géén teleurstellende avond. De band speelt heel goed in op de zangeressen en betrekt het publiek bovendien goed bij de voorstelling.elvisking

Teleurstellende aankleding
Oké, wat kleine minpuntjes dan. Frédérique Spigt had er uit moeten zien als een soort Elvis maar dat was het voor mij niet. Haar zwarte haar zit in de war en ze heeft een wit jasje aan, maar dat is het dan ook. De twee hadden van mij wel meer moeite mogen stoppen in de aankleding.

Gouden glitters
Eigenlijk is het toneel een beetje te groot voor de band en al de zangeressen. Het drumstel en de gitaren zijn, om dit probleem op te lossen, allemaal gezellig naar één kant geschoven, waardoor de rechterkant van het podium een beetje leeg staat.

De gouden glitters maken het af!

Wel overal gouden glitters, die dat zwarte podium toch wel weer een beetje opfleuren. De glitters maken het wat mij betreft echt af, ondanks dat de ruimte op het podium dus niet helemaal logisch benut wordt.

elvis1

Een swingend einde
Aan het einde van de avond zit de sfeer er goed in. Tijdens het laatste nummer is zelfs bijna de hele zaal gaan staan én begint te dansen. Helemaal op het laatste wordt er zelfs ”we want more” geroepen, waarna er spontaan nog twee nummers gespeeld worden! (Alhoewel ik me nog steeds afvraag of dat er toch bij hoorde of dat het echt was omdat het publiek begon te roepen…)

Kortom het was een muzikale en sfeervolle voorstelling!

Kortom: het was een fantastische muzikale- en sfeervolle voorstelling, die zeker de moeite waard is om naar toe te gaan.

Kom zelf kijken!
Ben jij nou gek op Elvis, óf lijkt het je gewoon heel leuk om naar deze sfeervolle voorstelling te gaan? Dat kan nog!

Je kunt de voorstelling op 3 en 4 december zien in de Kleine Komedie. Daarnaast is ‘Elvis Never Left The Building’ nog tot 18 december te zien door heel Nederland heen. Uitermate geschikt dus om met je hele familie rondom Sinterklaas of kerst! Klik hier voor meer over de theatertour informatie. 

1dca3bd9-5bb6-4ff4-9bda-267e8264f673

Reacties

Nog geen reacties

Gepost op 24 oktober door:

Event

Demi van de Maarl

Aaah… dit ben ik! Demi, geboren in 1999 (vorige eeuw dus) en ik woon in een schattig klein huisje in Amsterdam.

Willekeurige weetjes:
* Mijn moeder komt uit Schotland….. wat mij half Schots maakt (net als mijn naam).
* In mijn huis heb ik allemaal muurschilderingen gemaakt omdat ik geen schilderijen kan ophangen (die vallen naar beneden, oud huisje)
* Sporten zal altijd wel een uitdaging blijven voor me. Treurig maar waar :p.
* Ik ben dol op muziek: bijna alle stylen alleen heavy metal is mij te zwaar :3
* Alles wat met papier te maken heeft, maakt me blij (behalve papercuts). Vooral boeken. Maar geen woordenboeken daar staan echt teveel woorden in.
* Als mijn huis in brand zou vliegen, zou ik mijn dieren meenemen (2 katten, 2 cavia’s ,landschildpad). De rest van de familie redt zichzelf wel.
* Ik ben stapeldol op katten, honden en cavia’s.. eigenlijk bijna alle dieren. Bonuspunten als ze bij me wonen! 😛
* Ik gebruik te veel smileys 🙂 en puntjes…..

Posts
Demi
van de Maarl