Close

Video

De PIT @ Affordable Art Fair

De PIT heeft dit jaar een exporuimte op de Affordable Art Fair met kunst van jong talent tussen de 15 en 21 jaar. Opening: vrijdag 30 oktober om 18 uur. Kunst vanaf dan te zien en te koop tot en met zondag 1 november.

Video: Bas Vermolen (Dubbelglas.tv)
Muziek: Skynjun – Dikkie Dik (https://soundcloud.com/skynjunmusic)

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 19 oktober door:

Marten Buijs

Hallo! Ik ben Marten, 16 jaar. Van jongs af aan ben ik een groot muziekliefhebber. Ik vind het zo mooi dat ik het liefst zelf muziek wou maken. Dat bleek helaas niet voor mij weggelegd. Om toch zo dicht mogelijk bij de muziek en andere cultuur te blijven organiseer ik nu PIT Boel. Zo kan ik toch muziek (mede mogelijk) maken!

Posts
Marten
Buijs

Event

Nina Gribling

Hola! Ik ben Nina en vier mijn laatste jaar op het Barlaeus hier in Amsterdam. Daarna ga ik een bescheiden poging doen om op de een of andere manier een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de wereld. Bij de PIT zit ik bij de eventcrew en presenteer ik af en toe filmpjes. Maar daarnaast ben ik uren zoet met het lezen van een veel te dik boek.

Posts
Nina
Gribling