Close

Nieuws

Indra’s Interrail – De culturele PIT Trip XXL

Indra gaat op reis en neemt mee… Jullie! Ze doet minstens de helft van alle meest belangrijke steden in Europa aan en vertelt je vanaf heden waar je echt even moet stoppen en waar je maar beter snel voorbij kunt gaan. Helemaal in het thema van de zomer, interrail en een snufje cultuur. Check it out: Indra’s interrail!

Dag Lieve lezers,

Doordat ook ik getroffen was door de overspoelende drukte van het educatieve systeem, hebben jullie al een tijdje niets van mij vernomen, sterker nog: niets van mij kunnen lezen. Daarom had ik, waarschijnlijk net zoals jullie, nog meer dan anders de behoefte erop uit te gaan deze zomer.

Cultuursnuiven
Aangezien deze reis met als voornaamste doel heeft ontzettend veel cultuursnuiven, neem ik jullie lezers mee op mijn vijf weken lange reis. Ik word eigenlijk jullie gekke, persoonlijke, jonge, virtuele, super culturele reisgids.

Athene en valsspelen
Deze PITtrip XXL begint in Athene, waarvandaan ik dit nu aan jullie schrijf. Vervolgens ga ik naar Belgrado, Budapest, Wenen, Florence, Parijs, Berlijn en hoogstwaarschijnlijk Kopenhagen (onder voorbehoud). Ik heb wel een klein beetje valsgespeeld aangezien ik een enkeltje naar Athene had. Dat was wat praktischer. In de aankomende weken zullen er regelmatig stukjes van mij verschijnen met allerlei ins en outs over de plaatsen die ik bezoek door middel van: interrailen.

Kunst, kijken en kosten
Misschien ga je deze zomer naar een van deze steden, dan heb je hier eventueel wat aan. Ik bezoek niet alleen de musea en kijk naar de kunst maar vertel je ook of ik de kunst het kijken en de kosten waard vind bijvoorbeeld. Ook komt er hier en daar een leuk café langs en foto’s en misschien wel heel soms een filmpje… 


Als jij echter tips voor mij hebt, en zegt: “hee, die plaats ken ik op m’n duimpje”, let me know in de comments!

Geniet van de zomer en volg hier mijn PITtrip XXL!

x
Indra

Reacties

Nog geen reacties

Gepost op 5 juli door:

Blogger

Indra Schrage

Hoi! Wat leuk dat je dit leest. Ik ben Indra, mijn volwassenheid nog pril doe ik van alles en nog wat, zo ook voor de PIT. Ik organiseer evenementen en schrijf blogs, over opera bijvoorbeeld. Maar eigenlijk vind je mij overal, bij elke kunstvorm. Ik heb een ontzettend brede interesse (niet alleen wat over kunst&cultuur) en ben net zo chaotisch. Maarrrr zonder chaos kan er niets nieuws ontstaan 😉

Posts
Indra
Schrage