Close

Blind date

Pit Date #12: Jon en Jet

Jon en Jet bezochten de première van Ramkoers in de Kleine Komedie. Het was een cabaretshow van Marco Roelofs, de voormalige frontman van punkband De Heideroosjes. Jon heeft momenteel een tussenjaar om geld te sparen voor een reis naar Australië. Verder houd hij enorm veel van muziek. Jet is ook veel met muziek bezig, ze maakt zelf muziek. Ze gaat dan ook vaak naar festivals en andere optredens.

Ze hadden elkaar al snel gevonden. Jon stond bij de kassa en had de kaartjes al in zijn hand, toen Jet naar hem toe kwam.

Aan het begin verliep het gesprek wat stroef, maar dat ging al snel over

vertelde Jet. Jon had al gelijk een goede indruk van Jet gekregen: ‘ze kwam erg lief en aardig over’. Ze hadden voor de voorstelling helaas weinig tijd om te kletsen en namen snel plaats in de zaal.
‘Ontzettend leuk, grappig en bovendien interessante thema’s!’ aldus Jet. Jon was ook positief over de show: ‘Het was niet heel grappig, maar wel erg vermakelijk’.

Vrienden
Marco Roelofs ruilde het rockpodium in voor het theater. En BAM. Plots was hij een cabaretier geworden. Ramkoers is zijn tweede show waarin interessante thema’s aan bod komen. Jet noemt er een paar op: ‘onderwerpen als het sprookjesbos, tatoeages, all-inclusive vakanties en zijn optimistische vriend Rik’. Ramkoers draait om een man die wanhopig probeert mee te doen aan de participatiemaatschappij, maar niet weet hoe hij dat moet aanpakken.’
Na afloop besloten Jon en Jet nog wat bij te kletsen, onder het genot van een drankje. Een half uur verstreek en de twee moesten alweer naar huis. Ze sloten de avond af met een knuffel en zeiden gedag. Een tweede date komt er helaas niet van, maar ze blijven nog wel in contact als vrienden.

Ook op Ramkoers met BOT? Kijk dan op de hun site!

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 21 januari door:

Blogger

Nuray Ermis

Hi, ik ben Nuray Ermis. Ik zit in mijn laatste jaar op het Barlaeus Gymnasium. Wat ik volgend jaar ga doen is nog niet zeker, maar ik hou al m’n opties open. Ik ben dol op Italiaanse gerechten (eigenlijk op alles wat met Italië te maken heeft). Ik hou van hardlopen, dansen, tekenen, nieuwe plekjes ontdekken en natuurlijk voor de PIT schrijven.

Posts
Nuray
Ermis