Close

Review

Beats & Cold Drinks

Om een tape te kunnen recenseren moet je natuurlijk wel verstand hebben van de betreffende muziek, als freshe muziekliefhebber durf ik wel te zeggen dat dit voor mij opgaat. Daarom heb ik mij helemaal gestort op de beattape van de boyz van Club JACO, “Beats & Cold Drinks Vol. 2” Turn up!

Na een ietwat verwarrende intro (en een ontzettend slome laptop) kwam ik door de eerste paar tracks heen. Eerste indruk? Niet slecht voor een groepje jongeren die nog niet veel bekendheid hebben, maar ik ben nog niet helemaal om. Af en toe komt er natuurlijk een stukje langs waarbij ik de flow een beetje mis maar de komische noten maken veel goed. En al luisterend merk ik dat ik met mijn hoofd begin mee te bouncen op het rappe tempo van de beats. Naast up-tempo nummers staan er op de plaat ook mellow tracks.

Halverwege de tape schoon ik even m’n hersenen op en pomp wat Lil B door mn boxjes om even te ontsnappen aan de net gespeelde tracks. Na dit momentje voor mezelf vervolg ik mijn reis door de Beattape. Meteen hoor ik weer tracks die je zeker tegen zou kunnen komen op een rave waar die ekte partypeople uithangen. Ook vind ik de afwisseling van snelheid in de tracks top. Het is erg fijn om als luisteraar niet een uur lang hetzelfde tempo aan te horen. Dan is de tape af en ben ik opgelucht dat ik niet slachtoffer ben geworden van ‘de dikke murdah’ die voor kwam in de tracks en de voortdurende aandacht die er nodig was.

Tussen de kleine ‘schoonheidsfoutjes’ door kan ik zeggen dat Club JACO me goed is bevallen. Ik vindt dat de boyz tevreden mogen zijn met het werk dat er is geleverd. Ik verwacht nu wel veel toekomstige tracks, dus stel me niet teleur!
Peace Out.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 24 september door:

Blogger

Yassin

Straight outta damsko, crazy motha… Yung Yassin hindabuileeeeh. 17 years old. Passie voor Atlanta Trap Music, Young Thug en damn cheeseburgers. bang bang skit skit!

Posts
Yassin
Saadouni