Close

Gedicht

Turks Fruit

Een echte klassieker, wie kent ‘m niet. Een boek dat bekend staat om de erotiek die er zo schaamteloos en gedetailleerd in is omschreven. Voor mij doet dit echter niets af aan de schoonheid van de klassieker die ik gewoon maar ben gaan lezen. En wat een boek. Nog nooit heb ik zo hard gehuild maar ook zo hard gelachen om dezelfde pagina’s. Een echte aanrader, en hij mag ook nog voor je lijst!
Ik probeerde de sfeer van het boek te pakken in een gedichtje (pas op, spoiler alert!)

Toekijken

Elke keer dat ik je zag
Ben je meer in verval geraakt
Precies zoals je zoete rode haarkleur, vervaagd
Je ronde perfectie heeft moet opkrassen
Zodat de kleinste maatjes jou gingen passen
Moeder’s wil was wet
Zo heb je mij aan de kant gezet.
Steeds uitgemergelder zag ik je staan
Maar nu kan ik enkel toekijken
Toekijken hoe je dood zal gaan

Reacties

Nog geen reacties

Gepost op 11 april door:

Blogger

Indra Schrage

Hoi! Wat leuk dat je dit leest. Ik ben Indra, mijn volwassenheid nog pril doe ik van alles en nog wat, zo ook voor de PIT. Ik organiseer evenementen en schrijf blogs, over opera bijvoorbeeld. Maar eigenlijk vind je mij overal, bij elke kunstvorm. Ik heb een ontzettend brede interesse (niet alleen wat over kunst&cultuur) en ben net zo chaotisch. Maarrrr zonder chaos kan er niets nieuws ontstaan 😉

Posts
Indra
Schrage